fredag 21 augusti 2009

Nu är alla ärenden avklarade för dagen och Nellie har hoppat i säng. Först var det ett besök hos barnmorskan som sagt sen va det ett stopp på banken =) Sen hämtades dottern för att åka och klippa sig hos idolen, Pernilla, som jag har känt i 20 år kanske. Men det var lite blygt denna gången så jag fick stå bredvid och hålla handen. Men snabb och proffsig som Pillan är så var det färdigt på ett litet kick! Självklart skulle det vara lite färg och glitter i håret så ett rosa hjärta och en grön slinga bestämde sig Nellie för.
Efteråt gick vi vidare till Coop för att inhandla lite fredagsmys. Alltså ostbågar, lösgodis och Coca Cola helt efter N`s bestämmelser. Vid kassorna finns det en helikopter som man kan få åka i för en tia. Och det skulle hon promt göra.
Väl hemma sen var det gotte-tajm. Mmm... Vi älskar fredagar när man kan sitta i soffan och mumsa och prata. För det går faktiskt föra samtal med henne nu, stora tjejen.

Imon bär det av till mamma och lillebror för det är Barnarps dagen som man troget går på år efter år. Hela byggden samlas vid fotbollsplanen där det finns ponnyridning, korvgrillning, lottstånd, hoppborg, uppvisningar av barngymnastiken, ballongflygning m.m m.m. En mycket trevlig dag där man träffar gamla och nya invånare och alla bekanta såklart. Så vi hoppas på uppehåll och solsken hela dagen lång.















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar