tisdag 23 februari 2010

Operation

Jag har helt glömt bort att berätta om Nellies senaste läkarbesök. Hon har fruktansvärda problem med sina snarkningar och nu har de blivit så starka att hon får andningsuppehåll på nätterna. Skit otäckt rent ut sagt! T.om vi föräldrar har svårt att sova med henne eftersom snarkningarna bara blir högre och högre. Utan någon som helst överdrivning så har jag aldrig hört något värre i hela mitt liv.
Så för två veckor sedan var vi på ögon, näsa, hals mottagningen och fick träffa en jätte-bra läkare. Han hade nog träffat oss i en halv minut så ställde han en massa frågor som stämde in på henne. Är hon trött ofta? JA. Sover hon mycket? JA. Dricker hon ofta? JA. m.m.
Läkaren undersökte lite fort och sa att polyperna ska bort med en gång. Sen har hon dubbelt så stora mandlar i halsen som 3 åringar ska ha. Bort med dom med, eller minska dom gör dom nu för tiden. Sen upptäckte farbror doktor även att lilla Nellie hör väldigt dåligt. Inte konstigt att hon säger "Va?" sjutusen gånger om dagen (som jag trodde var någon fix idé hon hade för sig) Så hörselgångarna ska vidgas samtidigt. Så i mitten av mars blir det operation för lilla tjejen och SKA förhoppningsvis bli bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar