onsdag 16 september 2009

64 dagar kvar

Ja nu börjar det närmar sig mer eller mindre till att bli två-barns mamma. Försöker prata med Nellie om att det ska komma en bebis till oss och jag tror att hon förstår lite grann. Hon pratar själv rätt mycket om det men sen vet man aldrig vad som pågår i deras små huvuden.

Var hos barnmorskan idag och allt "såg" strålande ut. Frågade lite om vikten, eftersom jag inte går upp något knappt. Men det var absolut ingen fara, magen växer på som den ska och lite till. Hade gått upp hela 1 kg sen förra gången. Så nu landar jag på 5 stadiga kilo plus sen inskrivningen på mvc. Inte mig emot ;-)

V. 31

Barnet: Barnets proportioner påminner mer och mer om ett barn som är fött, huvudet är nästan åtta centimeter i diameter och fötterna knappt sex centimeter. Hjärnan växer sig större och börjar få allt djupare veck för att få plats. Barnets hud som tidigare varit skrynklig börjar nu fyllas ut med fett och slätas ut.

1 kommentar:

  1. Det är skönt att inte gå upp så mycket, så länge bebis växer som den ska. Färre kilon att kämpa med sen. Gick oxå upp jättelite med Agnes. Roligt för Nellie att bli storasyster, va stolt hon kommer att vara sen!

    Lycka till!!

    SvaraRadera