söndag 4 oktober 2009

Slänga, slänga

Något jag verkligen gillar så är det att slänga saker men ha "råkat" spara på. Jag är absolut ingen spara-människa. Tyvärr kan detta bidra till att jag slänger kanske lite för mycket och för fort ibland. Beskrivningar hatar jag exempelvis och slänger dom så fort man har inhandlat en sak. Men så kommer jag på att ops! nu vet jag ju inte hur den fungerar. Eller om det är nått man undrar över så kan man ej läsa sig till det utan få pröva och pröva tills det blir rätt.
Kläderna rensar jag jag kanske var tredje månad. De jag är osäker över få ligga i vänta-och-se-högen tills nästa omgång. Och har jag ej använt plaggen tills dess åker de i soporna.

Idag har jag rensat vår klädkammare/datarum och det var otroligt hur mycket skit, rent ut sagt, det fanns där inne. Slängde en hel svart sopsäck med bröte, 5 st halvfulla stora målarhinkar, 1 svart sopsäck med pant (vilket jag ska panta såklart) Ja det var nog det hela. Och detta utrymme är nog inte större en 7 kvadrat kanske med en massa hyllor. Så tro mig man får plats med en massa där inne. Men nu är det väck!!! =)

Så imorgon ska jag bege mig till sortergården med en massa släng-saker. Och det känns alltid så bra efteråt!!

2 kommentarer:

  1. Fick datahörnan va kvar eller åkte den me, hehe?:-)

    SvaraRadera
  2. Den rör jag inte. Men jag hade god lust att ops... göra något ;-)

    SvaraRadera